UNIEK EN MET PASSIE ONTWORPEN

Diegenen die we liefhebben verdwijnen niet uit ons leven. Ze lopen met ons mee. Ongezien, ongehoord, gemist, maar toch altijd dichtbij.

Samen met Jellez-Designs jouw unieke as- of gedenksieraad samenstellen van edel- of natuurstenen kralen. Een ketting of armband waar er maar één van ontworpen en vervaardigd wordt. Een tastbare herinnering die je troost en kracht kan bieden.

Helaas krijgen we er allemaal mee te maken, het verlies van een dierbare. Naast de herinneringen die we meedragen biedt het troost om je dierbare bij je te dragen. Een op maat gemaakt gedenk- of as-sieraad. Een sieraad om te koesteren met een emotionele waarde. Een dergelijk uniek sieraad heeft absoluut een speciale betekenis en geeft een mens heel veel troost en kracht in moeilijke tijden.

Jellez-Designs kan met jou meedenken om een persoonlijk sieraad te ontwerpen. Jellez-Designs biedt ook de mogelijkheid om een afspraak te maken zodat je langs kunt komen. Je kunt in alle rust en op eigen tempo jouw sieraad samenstellen. Denk aan een sieraad met edelstenen of een lederen armband. Naast de mogelijkheid om een vingerafdruk of persoonlijke tekst te laten graveren kan – indien gewenst – een symbolische hoeveelheid as van jouw dierbare verwerkt worden in een ashanger of bedel.

Huisdieren

Het verlies van een huisdier is een ingrijpende gebeurtenis. Een as- of gedenksieraad is een intieme en persoonlijke herinnering aan jouw trouwe huisdier. Na het nemen van afscheid is de behoefte aan een mooie en tastbare herinnering vaak aanwezig. Een passend as- of gedenksieraad draagt hieraan bij. Naast diverse ashangers biedt Jellez-Designs ook de mogelijkheid om een persoonlijke tekst te laten graveren op een roestvrijstalen tussenstuk. Dit kan dan in een armband verwerkt worden.

ARMBANDEN DAMES  |  KETTINGEN DAMES  |  ARMBANDEN HEREN  |  KETTINGEN HEREN  |  GEDENKSIERADEN  |  MAATWERK