Op alle sieraden die u bij Jellez-Designs koopt zit garantie. Voor aangekochte artikelen gelden een aantal regels met betrekking tot deze garantie. De garantie gaat in op de datum dat het sieraad is aangeschaft, welke staat aangegeven op de aankoop bon.

Om aanspraak te maken op de garantie, wanneer het sieraad is aangekocht op Jellez-Designs.nl, kunt u het sieraad met de aankoop bon terug naar Jellez-Designs sturen. Wanneer een klacht of defect binnen de garantie valt, zal het door Jellez-Designs in orde gemaakt worden.

2 maanden garantie 
Mocht er een fout zijn in de materialen, dan treed dit altijd op na een korte draagtijd. Daarom hanteert Jellez-Designs 2 maanden garantie op breuk. Als je sieraad binnen deze termijn breekt, stuur dan een email naar info@jellez-designs.nl (samen met ordernummer + foto).

Na 2 maanden
Mocht na deze maand het sieraad alsnog breken, dan heb je helaas geen recht op garantie of vervanging.

Buiten de garantie valt:

  • Breuk (tenzij het een aantoonbare productiefout is).
  • Beschadiging door normale slijtage, onjuist gebruik of verkeerde behandeling.
  • Verkleuring door het gebruik van water, parfum, zeep, lotion of haarlak.
  • Verkleuring door een hoge zuurgraad van de huid.
  • Bewerking door een andere partij dan Jellez-Designs.

Om lang te kunnen genieten van uw sieraad, is het belangrijk zorgvuldig met uw sieraad om te gaan. Jellez-Designs sieraden worden zorgvuldig gemaakt van mooie materialen, maar het blijft een sieraad. Wees er dus altijd voorzichtig mee.

Waarschuwing
Een Jellez-Designs sieraad is niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een Jellez-Designs sieraad is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby’s en kinderen!

Wettelijke garantie
Op alle Jellez-Designs producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen, wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De aangeboden garanties van Jellez-Designs doen geen afbreuk aan de bedoelde wettelijke regel en deze kunnen naast de wet worden ingeroepen.